Sport 26 Iunie 2015 17:53
Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor 31-25.
Aceasta este a doua medalie de aur pentru scrima romaneasca la Baku, dupa ce Ana Maria Branza s-a impus si la individual. Romania mai are o medalie de bronz la scrima la Jocurile Europene prin Simona Gherman si una de argint prin Tiberiu Dolniceanu. Tot vineri, echipa Romaniei de sabie, formata din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu si Madalin Bucur, va juca in finala cu Italia, scrie MEDIAFAX.

Medalia de bronz in proba feminina de spada a revenit Italiei, care a trecut, scor 40-36, de Rusia. Totodata, medalia castigata vineri de echipa de spada este a treia a Romaniei la Jocurile Europene. Joi, Andreea Chitu a cucerit aurul in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.