Sport 26 Iunie 2015 11:50
Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a invins, vineri, cu 31-24, formatia Rusiei, si s-a calificat in finala la Jocurile Europene de la Baku.

In finala, echipa Romaniei de spada va intalni Estonia, care a invins in semifinale Italia, scor 45-36. Italia si Rusia vor concura pentru medalia de bronz.

Echipa Romaniei de sabie, formata din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu si Madalin Bucur, a invins, vineri, cu 45-44, formatia Germaniei si s-a calificat in finala la Jocurile Europene de la Baku, scrie MEDIAFAX.

In finala, Romania va intalni Italia, care a trecut in semifinale de Rusia, scor 45-42. Germania si Rusia vor concura pentru medalia de bronz. Echipa Romaniei a jucat vineri si in sferturile de finala, faza in care s-a impus in fata Ungariei, cu 45-34.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.