Sport 15 Iunie 2015 18:53
Compania Telekom a devenit sponsorul principal al echipei nationale de fotbal, in urma incheierii unui parteneriat cu FRF, in valoare de un milion de euro pe an, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.

Contractul este valabil pana la finalul anului 2016, cu posibilitate de prelungire pana in 2018 si prevede acordarea unor bonusuri de performanta de catre Telekom, pentru calificarea la Campionatul European din Franta. Sigla sponsorului va fi inscriptionat pe piept, pe echipamentul de antrenament al jucatorilor echipei nationale.

Parteneriatul a fost prezentat, luni, intr-o conferinta de presa si nici reprezentantii FRF, nici cei ai Telekom nu au dorit sa dezvaluie valoarea contractului. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca valoarea contractului este una foarte importanta si isi doreste ca acest parteneriat sa fie pe cel putin patru ani. "Durata contractului se poate prelungi in functie de performanta sportiva, dar tine cont si de reputatie. Acest parteneriat face referire si la bonusuri financiare de performanta. Ne dorim sa avem acest parteneriat pe patru ani cel putin, sa prindem si calificarea la Campionatul European si calificarea la Cupa Mondiala. Nu as putea sa spun cu exactitate sumele. Acestea sunt niste prevederi contractuale confidentiale. Pot sa spun ca suma este una foarte importanta. Este prima implicare in piata sportiva a noului grup de companii Telekom Romania sub noul brand", a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania. Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014), scrie MEDIAFAX.

Reprezentativa Romaniei ocupa primul loc in Grupa F, cu 14 puncte, dupa disputarea a sase etape din zece, in preliminariile Campionatului European din 2016. Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 13 puncte, iar pe trei se afla Ungaria, cu 11 puncte. Insulele Feroe este pe locul patru, cu sase puncte, iar Finlanda ocupa locul cinci, cu 4 puncte. Grecia a acumulat doua puncte si este ultima in grupa. Etapa a saptea programeaza, la 4 septembrie, meciurile Grecia - Finlanda, Insulele Feroe - Irlanda de Nord si Ungaria - Romania. Primele doua echipe din fiecare grupa preliminara se califica direct la turneul final.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.