Sport 11 Iunie 2015 18:46
Selectionerul nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, joi, la plecarea spre Belfast, ca din cauza accidentarilor nu poate anunta nici macar o echipa probabila pentru intalnirea cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European din 2016.

"Din nefericire, sunt foarte multe probleme in ceea ce priveste starea de sanatate a baietilor nostri. Fata de ultima conferinta de presa au aparut si alte incertitudini si din aceasta cauza nu pot sa dau acum nici macar o echipa probabila de start", a spus Iordanescu.

Selectionerul a afirmat ca jucatorii Lucian Sanmartean si Razavn Rat, care s-au tratat in Serbia la vraciul Marijana Kovacevici, au inceput pregatirea, dar se antreneaza separat. "Sanmartean si Rat s-au intors din Serbia, dar imi e greu sa spun in momentul de fata situatia lor exacta. Decat ca au inceput pregatirea, dar sub un program separat facut de medicul nostru. Pe langa cei doi, a mai aparut la antrenamentul de ieri o problema si la Florin Andone. Pe de alta parte, incepand de marti Keseru a intrat in program normal cu echipa, dar la anumite exercitii a fost menajat", a precizat Iordanescu, scrie MEDIAFAX.

Delegatia Romaniei a plecat, joi, cu un charter spre Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Partida Irlanda de Nord - Romania, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa sambata, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. Dupa disputarea a cinci etape din grupa, Romania se afla pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se afla pe pozitia a doua, cu 12 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.