Sport 21 Mai 2015 13:27
Echipa Steaua Bucuresti a castigat Cupa Ligii Adeplast, dupa ce a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in finala competitiei.

Golurile au fost marcate de Iancu '3 (penalti), Chipciu '54 si Tucudean'67. 1-0: centralul Adrian Comanescu a acordat un penalti pentru Steaua dupa un fault din spate al lui Ungurusan asupra lui Breeveld, lovitura de la 11 metri fiind transformata de Iancu. 2-0: Chipciu a inscris cu un sut de la circa 12 metri, dupa o pasa de la Adrian Popa. 3-0: Vasiljevici a trimis gresit in propriul careu pana la Chipciu, care ii paseseaza lui Tucudean, iar acesta a inscris din 5-6 metri.

Steaua: Nita - Papp, Tamas, Luchin, Latovlevici - Breeveld, Neagu - Chipciu, Iancu (Rusescu '62), Enceanu (Ad. Popa '46) - Tucudean (Valceanu '74). Antrenor: Constantin Galca. Pandurii Targu Jiu: Mingote - Ungurusan, Cordos (Sandru '20), Vasiljevici, Momcilovici - Mrzljak (Eric '78), Anton - Radut, Nistor, Nicoara (Buleica '68) - Matulevicius. Antrenor: Edward Iordanescu.

Cartonase galbene: Neagu '34, Breeveld '56 / Mrzljak '14, Matulevicius '50. Meciul a fost arbitrat de Adrian Comanescu, ajutat la cele doua linii de asistentii Adrian Ghinguleac si Mircea Grigoriu. Asistenti aditionali au fost Marcel Birsan si Andrei Chivulete, iar rezerva Alexandru Cerei.

Observatori au fost Cornel Sorescu si Mircea Calin. Inaintea partidei a fost intonat imnul national, "Desteapta-te, romane", de catre tenorul Iordache Basalic. Finala Cupei Ligii a inceput cu o intarziere de cateva minute, din cauza unor probleme la plasa unei porti, scrie MEDIAFAX.

In ultimele zece minute ale partidei, Pandurii a evoluat cu un jucator mai putin, dupa ce Eric, abia intrat in teren, s-a accidentat si nu a mai putut evolua, antrenorul Edi Iordanescu facand deja toate cele trei schimbari. La partida au asistat 15.560 de spectatori.

Citeste si:
Stadionul municipal abandonat, dupa ce Pandurii intra in insolventa
Stadionul municipal din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.