Sport 13 Mai 2015 18:09
Clubul Dinamo a fost sanctionat de Comisia de Disciplina a FRF cu 56.952 de lei penalitate sportiva pentru incidentele provocate de suporterii proprii la meciul cu Steaua care au dus la intreruperea partidei de catre arbitrul Cristian Balaj pentru aproximativ 18 minute.

"In baza art. 82, raportat la art. 83.2.b din RD, cu aplicarea Hotararii nr18/26.08.2014 a Comitetului de Urgenta al FRF, se sanctioneaza clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate de 56.952 lei", se mentioneaza in solutia Comisiei de Disciplina a FRF, publicata, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

Formatia Steaua a invins, la 3 mai, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, in derbiul etapei a XXX-a a Ligii I. Partida a inceput cu aproximativ cinci minute intarziere, din cauza tortelor, petardelor si fumigenelor aruncate in suprafata de joc de fanii dinamovisti de la PCH. In minutul 17, suporterii dinamovisti de la Peluza Catalin Haldan au aruncat bucati de scaune si torte catre Stanciu, care executa un corner.

Startul reprizei secunde a fost de asemenea intarziat aproape un minut, dupa ce fanii dinamovisti au aruncat o torta in zona portii aparate de portarul formatiei Steaua, Giedrius Arlauskis. Dupa cateva secunde de joc, meciul a fost intrerupt din cauza zecilor de torte aruncate de fanii dinamovisti in zona portii lui Arlauskis si dupa ce un obiect l-a lovit pe portarul Stelei. In acel moment, centralul Cristian Balaj a trimis cele doua echipe la vestiare, iar oficialul dinamovist Ionel Danciulescu si capitanul Marius Niculae au mers sa discute cu suporterii. Jocul s-a reluat dupa aproximativ 18 minute, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce Stanciu a inscris golul al doilea, fanii dinamovisti au aruncat din nou cu torte pe gazon, acestea fiind scoase in afara terenului atat de jucatorii dinamovisti cat si de arbitri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.