Sport 12 Mai 2015 16:16
Perechea Simona Halep/Francesca Schiavone (Romania/Italia) s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2.183.600 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Halep si Schiavone, care au primit un wild-card pentru proba de dublu, au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si un minut, cuplul Darija Jurak/Arantxa Parra Santoja (Croatia/Spania).

In optimile de finala, Simona Halep si Francesca Schiavone vor intalni invingatoarele partidei dintre perechea rusa Alla Kudriavteva/Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numarul 8, si cuplul italian Nastassja Burnett/Jasmine Paolini. Pentru calificarea in optimile de finala, Halep si Schiavone vor primi 105 puncte in clasamentul de dublu si un cec in valoare de 7.280 de euro, scrie MEDIAFAX.

Jucatoarea romana este pentru prima data in turul secund al probei de dublu, din septembrie 2014, de la Beijing. Atunci, ea si Raluca Olaru au dispus, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), de Oksana Kalasnikova/Klara Koukalova (Georgia/Cehia), inainte ca Halep sa se retraga din competitie din cauza unei accidentari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.