Sport 2 Mai 2015 10:53
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4.185.405 euro, informeaza wtatennis.com.
Halep si Alize Cornet au mai fost adversare pana in prezent de trei ori, jucatoarea franceza impunandu-se de doua ori. Cele doua sportive s-au intalnit la Monterrey, in 2011, in primul tur, cand a invins Cornet, scor 7-5, 6-1, in 2013 la Sofia in grupe, cand Halep s-a impus cu 6-4, 6-4, si in 2014 in runda inaugurala la Dubai, cand romanca a abandonat la scorul de 6-1, 1-1.

Principala favorita de la Madrid, americanca Serena Williams, o va intalni pe compatrioata sa Madison Brengle. Pe aceeasi parte a tabloului cu Simona Halep va evolua si ocupanta locului 3 mondial, sportiva rusa Maria Sarapova, impotriva jucatoarei elvetiene Timea Bacsinsky. Astfel, este imposibil Halep si Sarapova sa ajunga sa fie adversare in finala turneului. Daca vor trece de primele tururi, cele doua ar putea fi insa adversare in semifinale, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.