Sport 24 Aprilie 2015 11:25
Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731.000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Sarapova a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, dupa doua ore si 27 de minute, de Angelique Kerber (Germania), pozitia 14 in ierarhia mondiala. In sferturi de finala, Kerber o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, a sasea favorita a competitiei si locul 8 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de compatrioata sa Marina Melnikova, jucatoare ajunsa pe tabloul principal din postura delucky loser si pozitia 194 in clasamentul mondial.

Maria Sarapova, castigatoare la ultimele trei editii ale turneului de la Stuttgart, trebuia sa ajunga in semifinale pentru a putea sa-si pastreze locul secund in clasamentul WTA. In clasamentul WTA dat publicitatii luni, Maria Sarapova se afla pe locul doi cu 7.890 puncte, iar Simona Halep ocupa pozitia a treia, cu 7.571 de puncte. Simona Halep a mai ocupat locul 2 in clasamentul WTA timp de opt saptamani, in perioada 11 august - 6 octombrie 2014, scrie MEDIAFAX.

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 15.00, impotriva sportivei italiene Sara Errani, locul 15 WTA, in sferturile de finala ale turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare de 731.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.