Sport 24 Aprilie 2015 10:01
Simona Halep, locul 3 WTA, a obtinut, miercuri, in partida cu Garbine Muguruza, locul 20 WTA, victoria cu numarul 25 la simplu, in acest an, romanca inregistrand cele mai multe succese dintre jucatoarele din circuitul WTA.

Halep, care a castigat trei turnee in 2015, la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, a fost invinsa doar de trei ori, de Ekaterina Makarova, in sferturile de finala ale Australian Open, de Garbine Muguruza, la Galati, in Fed Cup, si de Serena Williams, la Miami. Liderul WTA, Serena Williams, are 20 de victorii in 2015, fiind neinvinsa, iar ocupanta locul 2 WTA, Maria Sarapova, are 17 victorii si trei infrangeri.

Un numar mare de succese, 23, are jucatoarea elvetiana Timea Baczinsky, locul 22 WTA, ea pierzand tot trei partide in acest an. La fel, sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 12 WTA, are 23 de victorii, dar opt infrangeri, in timp ce spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, a acumulat 22 de partide castigate si a inregistrat 7 esecuri, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep, a doua favorita, a invins-o, miercuri, in premiera, pe sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart. In faza urmatoare, Halep va juca impotriva invingatoarei dintre Zarina Dias din Kazahstan, pozitia a 32-a in ierarhia mondiala, si italianca Sara Errani, locul 15 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.