Sport 7 Aprilie 2015 09:30
Tehnicianul Marius Baciu este noul antrenor al formatiei Concordia Chiajna, acesta semnand, luni, un contract valabil pana in vara cu optiune de prelungire, a declarat, pentru agentia MEDIAFAX, presedintele gruparii ilfovene, Cristian Tanase.

"Ne-am inteles cu Marius Baciu, un antrenor pe care noi il consideram cea mai buna solutie pentru Concordia in momentul de fata. A semnat un contract valabil pana in vara, cu drept de prelungire. Obiectivul lui Baciu este unul foarte clar, clasarea pe locul 11 la finalul actualului sezon", a afirmat Tanase, pentru MEDIAFAX.

Luni dimineata, conducerea gruparii din Chiajna a reziliat pe cale amiabila contractele fostului antrenor Marius Sumudica si ale membrilor stafului sau. Din echipa acestuia a ramas doar antrenorul de portari, Radu Sardescu. Marius Baciu, care a condus deja primul antrenament al zilei, va fi ajutat de secunzii Erik Lincar si de Razvan Rotaru.

Tehnicianul Marius Sumudica, instalat la 13 martie 2014, a fost demis de la Concordia Chiajna, duminica seara, dupa meciul cu FC Brasov, scor 1-1, din etapa a XIX-a a Ligii I. Concordia ocupa in prezent locul 11 in clasament, cu 27 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.