Sport 5 Aprilie 2015 11:24
Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, la revenirea la Bucuresti dupa turneele din SUA, ca nu va evolua in intalnirea Romaniei cu echipa Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup.
"Este foarte greu sa merg sa joc in Canada, sunt obosita, am obligatii la Stuttgart, daca era in Europa ma duceam cu mare drag. Eu zic ca avem prima sansa, Irina (n.r. - Irina Begu) este in forma buna si la dublu avem echipa buna. Imi pare rau ca nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a declarat Halep.

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni formatia Canadei, in deplasare, in play-off-ul pentru Grupa Mondiala. Meciul va avea loc in perioada 18-19 aprilie. Simona Halep a revenit, sambata, in Romania, dupa ce a participat la turneele de la Indian Wells (unde a castigat titlul) si Miami (la care a fost eliminata in semifinale), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.