Sport 2 Aprilie 2015 13:34
Fosta gimnasta Nadia Comaneci caracterizeaza, intr-un mesaj postat, joi, pe contul personal de Twitter, drept "infruntarea titanilor" meciul de tenis in care Simona Halep intalneste liderul WTA, Serena Williams, in semifinalele turneului de la Miami.
"Infruntarea titanilor. Simona o va intalni pe Serena Williams, maine (n.r. - vineri) in semifinalele turneului de la Miami . Succes, Simona Halep! Suntem alaturi de tine", a scris Nadia Comaneci pe site-ul de socializare citat. Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, vineri dimineata, nu mai devreme de ora 04.00, impotriva sportivei americane Serena Williams, numarul 1 mondial, in semifinalele turneului Miami Open.

Partida dintre Halep si Williams, care va avea loc pe terenul central al complexului din Crandon Park, va fi precedata de intalnirea dintre Novak Djokovic (Serbia) si David Ferrer (Spania). Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinale dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.