Sport 30 Martie 2015 12:35
Campionatul European de Fotbal din 2016 va putea fi urmarit integral la televiziunile Dolce Sport, detinute de Telekom Romania, 28 de partide urmand sa fie transmise in exclusivitate.

Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor intalni la Campionatul European din Franta, care se va desfasura in perioada 10 iunie - 10 iulie, unde si echipa nationala a Romaniei are sanse mari de calificare, ocupand in acest moment primul loc in Grupa F preliminara, potrivit unui comunicat.

Potrivit comunicatului, Dolce Sport este singura televiziune din Romania care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competitii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport, scrie MEDIAFAX.

In plus, potrivit comunicatului, clientii Telekom Romania se vor bucura de o experienta completa, multi-ecran, putand urmari, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci si pe laptop, tableta si smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

"Aceasta achizitie se alatura in mod firesc celorlalte mari competitii cu care ne-am obisnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei si Frantei, Liga 1 si marile intreceri ale altor discipline sportive transmise in exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Natiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box au creat mari asteptari in randul clientilor nostri. Ne-am dorit aceasta competitie si am cumparat-o direct de la forul european pentru a oferi romanilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care speram sa participe si nationala condusa de Anghel Iordanescu", a declarat Vlad Enachescu, directorul general Dolce Sport.

Telekom Romania nu a facut publica valoarea acestui contract pentru difuzarea Campionatului European de Fotbal din 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.