Sport 12 Martie 2015 09:19
Bogdan Enoiu, organizatorul BRD Nastase Tiriac Trophy, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca turneul de la Bucuresti a fost desemnat de Asociatia Tenismenilor Profesionisti (ATP) drept cea mai buna competitie din categoria 250 de puncte
"La categoria noastra, modesta, de 250 de puncte, suntem cel mai bun turneu din circuit, conform ATP", a precizat Enoiu. El a spus ca biletele pentru semifinalele si finala editiei din acest an s-au vandut in proportie de 60 la suta. "Spre deosebire de alti ani, s-au dat toate abonamentele intr-o singura zi, in total 250, iar semifinalele si finala sunt vandute in proportie de 60 la suta", a spus Enoiu, scrie MEDIAFAX.

Bogdan Enoiu a afirmat ca se va retrage din activitatea de organizator al turneului atunci cand la Bucuresti vor juca Roger Federer si Rafael Nadal. "Cea mai frumoasa amintire e de la editia din 2002, pentru ca de atunci am inceput sa ma implic mai mult in organizarea turneului. Visul meu este sa-mi inchei cariera de organizator de turnee cu un meci Federer - Nadal", a completat Enoiu. Fostul lider ATP Ilie Nastase sustine ca nu il intereseaza cine va castiga turneul. "Turneul creste de la an la an. Pentru mine nu conteaza cine il castiga, poate sa se impuna si numarul 200 mondial, nu trebuie sa se impuna cel mai bun", a afirmat Nastase. Cea de-a 20-a editie a BRD Nastase Tiriac Trophy se va disputa la arenele BNR, in perioada 18-26 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.