Sport 6 Martie 2015 14:26
Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a ultimei editii a turneului Premier 5 de la Dubai, a fost desemnata jucatoarea de tenis a lunii februarie, intr-o ancheta desfasurata pe site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a obtinut 73 la suta din voturi, iar celelalte doua nominalizate, Lucie Safarova si Andrea Petkovic, au obtinut 15 la suta, respectiv 12 la suta din voturi.

Totodata, Simona Halep a castigat si ancheta pentru lovitura lunii februarie. Un punct castigat de romanca in meciul cu sportiva ceha Daniel Hantuchova, in cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la suta dintre fani. Halep a fost urmata in acest clasament de poloneza Agnieszka Radwanska, 42 la suta, de rusoaica Ekaterina Makarova, cu 5 la suta, si Alize Cornet, 4 la suta, scrie MEDIAFAX.

La 21 februarie, Simona Halep a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

In urma acestui succes, Halep a revenit pe locul 3 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.