Jucatoarea de tenis Simona Halep a participat marti la o conferinta de presa prin care se alatura campaniei "Grija pentru copii", dezvoltata de Salvati Copiii Romania, care contribuie la dotarea maternitatilor din tara cu echipamente medicale necesare copiilor nascuti prematur.

In Romania, unul din zece copii se naste prematur si are nevoie de ingrijire medicala speciala, prin aceasta campanie initinatorii, Dorna si Salvati Copii, reusind sa modernizeze in 2013 si 2014 un numar de 30 de maternitati, care au beneficat de investitii de 300.000 de euro.

Simona Halep s-a aratat incantata ca poate sa se alature acestei campanii de ajutorare a copiilor nascuti prematur. "Faptul ca este vorba despre copii care lupta pentru viata m-a determinat sa ma implic in aceasta campanie. M-a impresionat foarte mult numarul mare de copii nascuti prematur si am facut tot posibilul sa sustin aceasta campanie. Sunt foarte incantata de acest parteneriat cu Dorna. Am o relatie speciala cu copiii, ii iubesc. Ma bucur ca pot face parte din acest proiect. Trebuie sa ajutam acesti copii sa supravietuiasca. Ma vad mama cu trei copii. Imi doresc foarte mult copii, dar voi vedea ce-mi rezerva viitorul", a declarat Simona Halep.

Referitor la partida demonstrativa pe care urmeaza sa o dispute cu presedintele Klaus Johannis, Halep a spus ca spera sa adune cat mai multi copii pentru a se bucura de eveniment: "Nu va fi o competitie. Va fi un meci demonstrativ, jucat din placere. Sper sa aducem cat mai multi copii sa ne bucuram de eveniment". Cu ocazia conferintei de presa a fost proiectat in premiera si clipul video al campaniei, care o are drept protagonista pe Simona Halep, scrie MEDIAFAX.

Alaturi de Salvati Copiii Romania, la campanie participa si imbuteliatorul de ape minerale Dorna. Scopul campaniei, ajunsa la cea de a treia editie, este dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternitatilor din tara. In ultima saptamana, Simona Halep a postat pe contul sau de Facebook mai multe filmulete care anuntau campania, insotite de mesaje precum "Stim noi oare ce inseamna o lupta adevarata?", "Lupta noastra nu e nimic pe langa lupta lor" si "Luptele adevarate sunt pentru viata".

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.