Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a plans, sambata, dupa ce a pierdut meciul cu sportiva Garbine Muguruza, numarul 24 mondial, ea precizand ca nu a putut sa joace cum si-ar fi dorit din cauza emotiilor.

"Sincer nu as putea sa vorbesc foarte mult de joc pentru ca emotiile si-au spus cuvantul si din cauza aceasta nu am putut sa joc cum mi-as fi dorit, dar este o experienta, ma bucur ca sunt aici si am posibilitatea sa joc in fata romanilor si sper ca maine sa aduc punctul dorit. Imi pare rau ca azi nu am reusit mai mult. Sigur, pot sa va promit ca voi da tot ce-i mai bun din mine si voi incerca sa aduc un punct. Si daca nu e sa fie asa la simplu sper la dublu sa reusesc acest lucru. Asa cum v-am zis eu sunt suta la suta, dar emotiile la Fed Cup isi spun cuvantul. Este alt fel de turneu. Noi suntem obisnuite sa jucam pentru noi. Atunci cand joci in fata publicului tau si joci pentru Romania este mai greu", a spus Begu, potrivit MEDIAFAX.

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numarul 24 mondial, in al doilea meci al intalnirii de Fed Cup contand pentru primul tur al Grupei Mondiale II, astfel ca scorul general al confruntarii de la Galati a devenit 1-1.

Muguruza s-a impus in fata lui Begu intr-o ora si 15 minute minute.

Tot sambata, Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, intr-o ora si zece minute, pe Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA.

Duminica, incepand de la ora 12.00, sunt programate confruntarile de simplu Simona Halep - Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu - Silvia Soler-Espinosa si meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Castigatoarea intalnirii dintre Romania si Spania va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, in compania unei invinse din primul tur al Grupei Mondiale. Invinsa intalnirii de la Galati va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, in compania unei echipe din Grupa I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.