Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Galati, unde va asista la meciul Simonei Halep impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, seful statului fiind intampinat de ministrul Sportului, Gabriela Szabo.

Iohannis a ajuns in jurul orei 12.30 la Patinoarul Dunarea din Galati, unde va avea loc primul meci al intalnirii Romania - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Seful statului a fost asteptat de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, si de autoritati locale, intre care prefectul judetului Galati, Dorin Otrocol, si primarul Galatiului, Marius Stan.

Presedintele nu a facut declaratii la intrarea in sala patinoarului din Galati, unde a fost amenajata o arena de tenis pentru acest eveniment, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep, locul 3 WTA, joaca, sambata, de la ora 13.00, impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, in primul meci al intalnirii Romania - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Castigatoarea intalnirii dintre Romania si Spania va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala, in compania unei invinse din primul tur al Grupei Mondiale. Invinsa intalnirii de la Galati va juca in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, in compania unei echipe din Grupa I.

Simona Halep spunea, miercuri, ca vrea sa castige meciurile pe care le va disputa in cadrul intalnirii cu Spania, din Fed Cup si ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa vina la Galati si sa cante imnul alaturi de jucatoarele din echipa Romaniei.

"Speram sa castigam noi, pentru ca suntem la noi acasa si e frumos sa jucam asa. In echipa e diferit de jucat, eu in primul rand voi juca pentru toti oamenii care vin la meciuri. O sa fac tot ce pot sa castig meciurile mele si sa ma adaptez cum trebuie la eveniment. Spania e o echipa cu jucatoare cu experienta, dar noi vrem sa ne impunem. Sper ca presedintele sa vina si sa cantam impreuna imnul Romaniei", declara Halep.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.