Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 infrangerii, 18 KO), va boxa, la 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), intr-o partida in care boxerul britanic isi va pune in joc centura IBF la categoria semimijlocie, informeaza boxingscene.com.

Anuntul oficial al acestei intalniri, pentru care s-a negociat in mai multe randuri, va fi facut in cursul zilei de joi, intr-o conferinta de presa, a adaugat sursa citata.

Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a castigat titlul IBF in luna august 2014, dupa ce l-a invins la puncte pe americanul Shawn Porter, scrie MEDIAFAX.

Jo Jo Dan l-a invins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, intr-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu aceasta victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu detinut de englezul Kell Brook.

Romanul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier in noiembrie 2013, cand s-a impus tot la puncte in fata canadianului, obtinand centurile NABA si IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.