Sport 8 Ianuarie 2015 17:27
Intr-o ierarhie realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului a fost desemnat cel mai bun goalkeeper in anul 2014.

Manuel Neuer, castigator cu Bayern Munchen in Bundesliga si campion mondial cu nationala Germaniei, a acumulat 216 puncte si l-a devansat pe belgianul Thibaut Courtois (Atletico Madrid/Chelsea Londra), care a primit 96 de puncte.

Pe podium s-a mai situat portarul nationalei din Costa Rica Keylor Navas (Levante/Real Madrid), cu 46 de puncte.

Pe urmatoarele pozitii s-au clasat italianul Gianluigi Buffon (Juventus Torino), cu 26 de puncte, chilianul Claudio Bravo (Real Sociedad/FC Barcelona), cu 16 puncte, argentinianul Sergio Romero (AS Monaco/Sampdoria Genova), cu 14 puncte, mexicanul Guillermo Ochoa (AC Ajaccio/Malaga), cu 13 puncte, cehul Petr Cech (Chelsea Londra), cu 4 puncte, si francezul Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) si nigerianul Vincent Enyeama (OSC Lille), ambii cu cate 2 puncte, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.