Sport 5 Ianuarie 2015 13:06
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, dupa victoria in trei seturi obtinuta in fata sportivei germane Annika Beck, locul 53 mondial, ca primul meci al anului este intotdeauna dificil, informeaza site-ul oficial al WTA.

"A fost primul meci al anului, ceea ce este intotdeauna dificil. Dupa primul set, am stiut ca trebuie sa fiu mai agresiva, sa lovesc mingile si sa deschid terenul mai mult si cred ca am facut-o bine. Am incercat sa lupt pentru fiecare punct si sa castig meciul. Sunt fericita ca m-am calificat in turul secund", a declarat Halep.

In prima sa evolutie in 2015, Halep a invins-o, luni, in primul tur al turneului de la Shenzen, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, pe Annika Beck. Meciul a durat o ora si 53 de minute. Simona Halep si-a asigurat prin aceasta calificare un premiu de 4.928 de dolari si 30 de puncte WTA, scrie MEDIAFAX.

In runda urmatoare, romanca o va intalni pe Natalia Vihlianteva, jucatoare rusa de 17 ani, aflata pe locul 584 WTA, beneficiara a unui wild card, care a trecut in prima mansa de germana Anna-Lena Friedsam, locul 93 WTA, scor 2-6, 6-3, 6-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.