Purtatoarea de cuvant a lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat ca fostul pilot de Formula 1, ranit grav in decembrie 2013, face progrese corespunzatoare gravitatii situatiei si a reiterat faptul ca germanul are de dus "o lupta grea".
"Avem nevoie de o perioada lunga. Va dura mult si va fi o lupta grea. Michael Schumacher face progrese corespunzatoare gravitatii situatiei", a spus Kehm , informeaza Daily Mail.

Aceste declaratii ale lui Kehm atrag indoieli cu privire la unele afirmatii facute recent de fostul pilot de F1 Philippe Streiff pentru jurnalul Le Parisien. Streiff a declarat ca Schumacher inca nu vorbeste, dar incepe sa ii recunoasca pe apropiatii sai si a precizat ca germanul are deocamdata o mobilitate limitata. Streiff a mentionat ca a obtinut informatii de la sotia lui Schumacher, Corinne, si de la chirurgul Gerard Saillant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.