Televiziunile Dolce Sport (patru canale SD si doua canale HD) vor transmite meciurile de fotbal din UEFA Champions League si UEFA Europa League, in perioada 2015 - 2018.

Conform sursei citate, Telekom Romania Communications a castigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicatii mobile ale UEFA Champions League si ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015 - 2018. Astfel, dintre televiziunile cu plata din Romania, cele ale Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competitii fotbalistice intercluburi din Europa.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi vazute, in urmatoarele trei sezoane, in meciurile transmise pe toate televiziunile Dolce Sport (patru Standard Definition si doua High Definition), dar si prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, in direct si in reluare, precum si rezumatele de la miezul noptii din fiecare competitie si magazinele saptamanale.

"Ne bucuram sa aducem inca o veste buna pentru microbisti in preajma sarbatorilor de iarna. Ne-am propus de la inceput sa construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost in oferta noastra inca de la aparitia Dolce Sport, in 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clientii nostri se pot bucura de o experienta noua si unica urmarind meciurile celor doua competitii internationale - de oriunde, pe orice tip de ecran si exclusiv pe Dolce Sport", a declarat Vlad Enachescu, directorul general al Dolce Sport.

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, este prezenta pe piata audiovizualului din Romania din 2010. In timp, continutul Dolce Sport a fost transmis pe patru canale SD (Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 si Dolce Sport 4) si doua HD (Dolce Sport 1HD si Dolce Sport 2HD). Programele acestora pot fi urmarite si prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.

Citeste si:
Manchester United şi Villarreal vor juca în finala Europa League
Manchester United şi...

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.

TVR a detinut drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012 - 2015. In 2012, TVR a anuntat ca, in urma negocierilor, pretul pe care Televiziunea Romana urma sa il plateasca pentru pachetul UEFA Champions League 2012 - 2015 este de zece ori mai mic decat cel din contractul anterior (care a fost de circa 40 de milioane de euro, n.r.).

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune a decis recent sa nu aprobe achizitionarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Champions League pentru perioada 2015 - 2018, potrivit unei hotarari a CA publicata joi pe site-ul institutiei.

Citeste si:
UEFA, prima decizie după începerea războiului în Ucraina: Finala...
UEFA, prima decizie după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.