Rapid Bucuresti a anuntat, luni, ca un fost jucator, antrenor si oficial al clubului a incetat din viata.

Fostul jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, a anutat gruparea giulesteana.

"Familia Rapid trece din nou prin momente grele. Fostul jucator, antrenor si mai apoi oficial al clubului FC Rapid, Nicolae Manea, s-a stins din viata la 60 de ani dupa o lunga lupta cu o boala incurabila. Condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut! Dumnezeu sa-l odihneasca!", a anuntat FC Rapid pe pagina de Facebook.

Nicolae Manea a evoluat la Rapid in perioada 1973-1987, iar apoi a antrenat echipa giulesteana in mai multe randuri. In ianuarie, Nicolae Manea a preluat functia de presedinte al FC Rapid, pe care a ocupat-o pana la 3 octombrie.

Manea va fi inmormantat in cursul zilei de joi la cimitirul Straulesti 2, a anuntat fostul ofiter de presa al gruparii giulestene Lucian Ionescu.

"Din nefericire, legea nu ne permite sa scoatem trupul lui Nae Manea din spital inainte de 24 de ore de la constatarea decesului. Astfel, trupul fostei glorii a Rapidului va fi depus la biserica Sfanta Paraschiva (situata la piciorul podului Basarab) in cursul zilei de marti, iar inmormantarea va avea loc, joi, la cimitirul Straulesti 2", a scris Ionescu, care este finul lui Nicolae Manea, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.