Bayern Munchen si-a asigurat, sambata, pentru a 20-a oara titlul neoficial de campioana de toamna in Germania, dupa victoria din meciul cu Augsburg, scor 4-0, contand pentru etapa a XV-a din Bundesliga.
Sambata, la partida din deplasare cu Augsburg, golurile au fost inscrise de Mehdi Benatia '58, Arjen Robben '59, '71 si Robert Lewandowski '68. Bayern are 36 de puncte, in timp ce echipa de pe locul doi, Wolfsburg, are 29 (un joc mai putin) si nu mai poate ajunge echipa din Munchen in cele trei meciuri pe care le mai are de disputat pana la finalul turului, scrie mediafax.

Echipa bavareza isi doreste in acest sezon sa castige pentru a 25-a oara titlul in Germania. Bayern joaca si in Liga Campionilor si isi va afla luni adversara din optimile de finala ale acestei competitii. De asemenea, Bayern Munchen va evolua in martie in optimile de finala ale Cupei Germaniei, cu Eintracht Braunschweig.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.