Impresarul lui Dan Petrescu, Nicolae Pirnau a declarat pentru sport-express.ru, ca antrenorul va parasi conducerea tehnica a echipei Al Arabi din Qatar, din cauza diferentelor de viziune asupra fotbalului intre el si conducerea clubului.
"Petrescu pleaca de la Al Arabi. O neintelegere cu privire la viziunea asupra fotbalului. Mai sunt de incheiat actele. Unul dintre principalele lui obiective este sa se intoarca in Rusia. A lucrat cinci ani cu placere in aceasta tara si vrea sa revina", a declarat Pirnau, precizand ca tehnicianul nu are nicio oferta in acest moment.

Dan Petrescu a semnat la inceputul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar. Insa echipa nu a avut rezultate scontate de conducerea clubului. Dupa 11 etape, Al Arabi ocupa locul 8 din 14 echipe, cu trei victorii, cinci remize si trei infrangeri, la 15 puncte de liderul Al Sadd.
Duminica, formatia antrenata de Dan Petrescu a pierdut, cu scorul 2-4, meciul disputat pe teren propriu, cu Al Ahli, dupa ce a condus cu 2-0 la pauza.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregatit in Rusia echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, cand formatia evolua atunci in liga a II-a, pana in 17 august 2012. El a reusit promovarea echipei dupa primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care sa-i asigure participarea in Liga Europa. Din 18 august 2012, el a preluat conducerea tehnica a formatiei Dinamo Moscova, de unde a fost demis la 8 aprilie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.