Lucian Bute, care si-a anulat lupta programata cu argentinianul Roberto Bolonti, din cauza unei accidentari la spate, a declarat ca nu se gandeste la retragere.
"Am auzit mai multe zvonuri in ultimele zile, dar pot sa va spun ca nu ma voi retrage si ca Freddie Roach este in continuare antrenorul meu", a declarat Bute, care a revenit, marti seara, la Montreal, dupa un stagiu de pregatire in Filipine. "Sunt foarte dezamagit, foarte trist", a adaugat boxerul roman, referindu-se la anularea luptei cu Bolonti. "Dar nu am nimic de ascuns. Am fost intotdeauna un om onest si sunt aici pentru a va raspunde la intrebri", le-a transmis, miercuri, Bute jurnalistilor canadieni.

Cat priveste accidentarea sa, Bute a precizat ca urmeaza sa efectueze un control RMN pentru a afla exact care sunt problemele. "Nu sunt doctor, dar stiu ca am dureri. Nu pot sa va spun ce am exact, daca este vorba de ligamente. Pot sa merg, pot sa urc in masina, dar nu sunt atat de sanatos pentru a ma lupta suta la suta. Este ghinion. Am simulat un meci si in runda a opta am simtit ceva. Am terminat cele 12 reprize, dar cand am ajuns la hotel m-am simtit rau. A doua zi de dimineata, am avut probleme cand am vrut sa ma dau jos din pat si la mers", a explicat Bute, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.