Victor Ionita este noul antrenor al jucatoarei de tenis Simona Halep, in sezonul 2015, din echipa sportivei de pe locul 3 WTA mai facand parte si preparatorul fizic Theodor Cercel si consultantul Thomas Högstedt, se arata intr-un comunicat remis de managerul Virginia Ruzici.

"Va aduc la cunostinta ca, incepand de astazi, echipa Simonei Halep pentru anul competitional 2015 a fost stabilita. Aceasta este formata din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ionita - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Incepand cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alatura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", se arata in comunicatul citat, scrie MEDIAFAX.

Victor Ionita a fost antrenorul Soranei Cirstea. Fostul tenisman Thomas Högstedt a fost antrenorul jucatoarelor Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na.

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a anuntat, la 6 noiembrie, ca a incheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la inceputul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.