Horia Tecau a anuntat ca va continua sa faca echipa de dublu si in anul 2015 cu olandezul Jean-Julien Rojer.
"Sunt recunoscator pentru acest sezon. Mi-a placut sa fac parte din aceasta echipa (n.r. - pereche de dublu cu Jean-Julien Rojer). Vom continua impreuna si anul viitor. Multumesc fanilor nostri. Este minunat sa vad comunitatile de romani la meciurile noastre. Vom incerca sa va dam mai putine dureri de cap anul viitor", a scris Tecau, postand pe pagina sa si o fotografie cu Roger.

Tecau si Rojer au castigat opt trofee in acest an. Ei s-au mai impus la Shenzhen, Washington, s-Hertogenbosch, Bucuresti, Casablanca, Zagreb, Beijing si Valencia si au mai jucat o finala, la Rotterdam. Ei au participat la inceputul acestei luni la Turneul Campionilor de la Londra, fiind eliminati din faza grupelor dupa trei infrangeri. Tenismanul Horia Tecau face pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer de la finalul anului 2013, cand a renuntat la parteneriatul pe care il avea cu bielorusul Max Mirnii, din cauza rezultatelor slabe inregistrate, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.