Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a postat pe contul sau de Facebook, un mesaj in care afirma ca nu mai are curajul sa demoleze Stadionul Ion Oblemenco pentru unul nou.

"Va cer iertare, doljeni care ati votat 60% Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou... Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde... Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia... Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini... Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Johannis. Ii asteptam!", a scris Olguta Vasilescu.

Primarul orasului Craiova a mai postat si o fotografie in care apare Klaus Iohannis, tinand in mana un fanion al clubului CSU Craiova, alaturi de presedintele gruparii oltene, Pavel Badea. "Deci Klaus Iohannis tine cu CS Universitatea Craiova?", a fost comentariul edilului la fotografia postata. Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a declarat, la 5 noiembrie, ca partida de la inceputul lunii decembrie, cu Steaua, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, va fi ultima disputata pe Stadionul Ion Oblemenco, dupa care arena craioveana va fi demolata. Conform proiectului, noul stadionul din Craiova va costa 55 de milioane de euro si va fi finantat in proportie de 90% de MDRAP, prin Compania Nationala de Investitii (CNI), si 10% de Primaria Municipiului Craiova.

Klaus Iohannis a obtinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidentiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegatorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegatori, in timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegatori.
Victor Ponta a castigat alegerile prezidentiale in judetul Dolj, obtinand 60,60% din voturi, in timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 39,39% din alegatori, arata rezultatele finale anuntate, luni, de Biroul Electoral Judetean (BEJ).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.