Pilotul echipei Ferrari, Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, informeaza cotidianul As.

Potrivit sursei citate, Alonso va fi pilotul echipei McLaren din 2015 si probabil va avea un contract pe doi ani cu optiune pentru inca unul.

"Alonso va avea un salariu considerabil mai mare decat la Maranello, atat McLaren cat si Honda (n.r. - incepand din 2015 McLaren reface parteneriatul cu Honda) considerand ca trebuie sa faca acest efort important pentru a castiga din nou. Mai mult, spaniolul a obtinut garantiile tehnice pe care le dorea pentru a avea un monopost competitiv", noteaza As, potrivit MEDIAFAX.

Luna trecuta, fostul presedinte al Ferrari, Luca di Montezemolo, declara ca pilotul Fernando Alonso va parasi scuderia la finalul actualului sezon, sportivul fiind nemultumit ca nu a avut succes la echipa italiana.

Dublu campion mondial, in 2005 si 2006, cu Renault, Alonso, 33 de ani, se afla la Ferrari din sezonul 2010. La aceasta echipa, cele mai bune clasari ale spaniolului, locul 2 in ierarhia pilotilor, au fost in 2010, 2012 si 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.