Dupa ce a condus pana la 3 noiembrie AFC Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe a ajuns la un acord cu actionarul majoritar al FC Rapid.

"Actionarul principal al FC Rapid, Valerii Moraru, aduce la cunostinta publica decizia luata privind unele schimbari in echipa si club. Din seara zilei de miercuri, 5 noiembrie, s-a convenit (de ambele parti) ca presedintele FC Rapid sa fie domnul Dinu Gheorghe. Pentru functia de antrenor, in cursul zilei de azi, se va discuta cu italianul Cristiano Bergodi. Deciziile de mai sus au fost luate de domnul Valerii Moraru impreuna si cu acordul a circa 100 de persoane reprezentand actionariatul si suporterii clubului. Speram ca aceste decizii vor fi de bun augur, mai ales privind situatia in care se afla clubul in momentul de fata, precum si rezultatele reflectate in pozitia echipei in clasamentul Ligii I", se mentioneaza in comunicatul FC Rapid.

Dinu Gheorghe a activat in mai multe randuri la FC Rapid, ultima oara el demisionand din functia de presedinte executiv la 21 octombrie 2011.
Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, declarase, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca le-a facut oferte pentru a lucra in Giulesti fostului presedinte al clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, si antrenorului italian Cristiano Bergodi.

Formatia Rapid a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I. Nemultumiti de evolutia echipei, suporterii rapidisti de la Peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului Marian Rada, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: "Nu meritati tricoul nostru sa-l purtati".

La finalul meciului, si actionarul majoritar Valerii Moraru a fost apostrofat de fanii rapidisti, care l-au intrebat ce ii mai lipseste pentru a investi la Rapid, avand in vedere ca administratoul judiciar Cristina Andronache nu mai este in functie. De asemenea, fanii i-au transmis sa plece de la Rapid daca echipa retrogradeaza. Dupa 13 etape, echipa Rapid ocupa locul 17, penultimul, in clasamentul Ligii I, cu doua victorii, trei egaluri si opt infrangeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.