Doi politisti au fost raniti si 21 de suporteri au fost arestati dupa incidentele dinaintea meciului Borussia Dortmund - Galatasaray Istanbul, scor 4-1, din etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, a anuntat, miercuri, politia germana.

Aproximativ 700 de fani turci se afla in vederile politiei din Dortmund, ei urmand sa fie anchetati pentru tentativa de omor si deranjarea linistii publice. Partida de la Dortmund a fost intrerupta de doua ori. Prima data dupa ce suporterii turci au aruncat cu petarde si fumigene in teren, iar apoi dupa ce fumigenele aprinse de acestia au provocat un fum dens in tribuna ocupata de fanii gazdelor.

La sfarsitul meciului, politia a folosit gaze lacrimogene si bastoane pentru a evita o confruntare intre suporterii celor doua formatii.

Borussia Dortmund si-a asigurat calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce s-au impus, marti, pe teren propriu, scor 4-1, in meciul cu Galatasaray Istanbul, din etapa a patra a grupei D a competitiei.

Pentru Borussia au marcat Reus '39, Papastathopoulos '56, Immobile '74 si Semih Kaya '86 (autogol), in timp ce pentru Galatasaray a inscris Hakan Balta '70.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.