Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat 16 partide pe jucatorul echipei ASA Targu Mures, Gabriel Muresan, si sase meciuri pe colegul sau Ousmane N'Doye, dupa ce acestia i-au accidentat pe Raul Rusescu, respectiv Claudiu Keseru, la meciul cu Steaua.

De asemenea, Gabriel Muresan a primit o penalitate sportiva de 25.000 de lei, in timp ce N'Doye a fost sanctionat cu 5.000 de lei. Sanctiunile au fost dictate pe baza probelor video, tinandu-se cont de gravitatea faptelor.

Ousmane N'Doye mai fusese suspendat pentru doua etape si sanctionat cu 3.000 de lei in urma cartonasului rosu primit dupa finalul partidei. N'Doye a fost eliminat de arbitrul Istvan Kovacs dupa terminarea partidei din cauza unui conflict cu mai multi jucatori stelisti. Senegalezul va efectua suspendarea cea mai mare, de sase meciuri, scrie MEDIAFAX.

Comisia de Discplina a FRF a analizat aceste cazuri, dupa ce Steaua a depus, saptamana trecuta, o plangere in care solicita sanctionarea mijlocasilor echipei ASA Targu Mures Gabriel Muresan si Ousmane N'Doye, care i-au accidentat pe atacantii campioanei, Raul Rusescu, respectiv Claudiu Keseru.

Claudiu Keseru a fost lovit la cap cu piciorul de Ousmane N'Doye, in urma unui duel la minge la mijlocul terenului, atacantul fiind schimbat in minutul 22 cu Raul Rusescu. N'Doye nu a fost sanctionat in timpul jocului de arbitrul Istvan Kovacs. La randul sau, Raul Rusescu, care l-a inlocuit pe Keseru, a fost lovit cu cotul in figura de Gabriel Muresan in minutul 29 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs dictand doar cartonas galben. La acesta faza, Muresan a primit doar un cartonas galben.

Rusescu va fi indisponibil timp de mai multe saptamani, fiind nevoit sa suporte o interventie chirurgicala la ochiul drept.

Formatia Steaua a fost invinsa, la 26 octombrie, in deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa ASA Targu Mures, intr-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, in care tehnicianul Constantin Galca a fost nevoit sa faca toate cele trei schimbari in primele 29 de minute, din cauza unor accidentari. Claudiu Keseru a parasit terenul in minutul 22, Iasmin Latovlevici in minutul 23 si Raul Rusescu in minutul 29.

Citeste si:
O noua echipa din Liga 1 a fost depunctata
O noua echipa din Liga 1 a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.