Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei Real Madrid, a fost desemnat de Liga Profesionista din Spania cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut.

Internationalul portughez a mai primit premiul pentru cel mai bun atacant si pentru cel mai frumos gol reusit in sezonul 2013-2014.

"Este o seara foarte frumoasa si sunt fericit ca am reusit aceasta tripla. Imi plac premiile individuale, dar mult mai important este sa castig cu echipa. Le multumesc coechipierilor mei si sper ca si anul viitor sa fiu aici", a declarat Ronaldo, potrivit mediafax.

Premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului a fost castigat pentru a doua oara consecutiv de argentinianul Diego Simeone, care a cucerit titlul de campion cu Atletico Madrid. "Vreau sa impart acest premiu cu oamenii din staful meu. Acei oameni care muncesc foarte mult si apar prea putin in lumina reflectoarelor. Vreau de asemenea sa impart acest trofeu cu jucatorii, care au facut posibil visul ca Atletico Madrid sa devina din nou campioana", a spus Simeone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.