Comitetul Executiv al FRF a validat, luni, propunerea presedintelui forului, Razvan Burleanu, cu privire la conducerea tehnica a echipei nationale, astfel ca functia de selectioner este preluata de Anghel Iordanescu, iar Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea sunt antrenori secunzi.

"Propunerea presedintelui a fost validata. Anghel Iordanescu e selectioner si cei trei antrenori, secunzi", a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Horoba, presedintele clubului Gaz Metan Medias si membru in Comitetul Executiv al FRF.

Selectionerului Anghel Iordanescu, care indeplindeste si functia de director tehnic al FRF, i se va intocmi un contract separat, care urmeaza sa fie validat intr-o alta sedinta a Comitetului Executiv.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a propus, sambata, ca functia de antrenor principal al echipei nationale sa fie preluata de Anghel Iordanescu si ca secunzi sa fie Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea.

Iordanescu a mai fost selectioner intre anii 1993 si 1998, precum si intre 2002 si 2004. El va fi din nou pe banca tehnica a nationalei la partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, de la Bucuresti, din Grupa F a preliminariilor Euro-2016. Viorel Moldovan este in prezent selectionerul echipei de tineret a Romaniei, Daniel Isaila a antrenat ultima oara echipa Astra Giurgiu, iar Ionut Badea formatia Otelul Galati.

Victor Piturca si Federatia Romana de Fotbal au reziliat, in 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnand o intelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.