Presa internationala a notat, duminica, dupa finala Turneului Campioanelor, castigata de Serena Williams in fata Simonei Halep, ca pentru americanca acest succes este o "razbunare dulce" dupa esecul din grupe in fata romancei si ca pentru constanteanca "fulgerul nu a putut lovi de doua ori".

"Razbunare atat de dulce pentru Serena Williams...", a notat CNN.com. "La patru zile dupa ce a suferit o infrangere umilitoare in fata Simonei Halep, Serena Williams a rasturnat situatia si a castigat pentru a cincea oara Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare - 6-3, 6-0", mentioneaza sursa citata, potrivit MEDIAFAX.

"Serena Williams se razbuna pe Halep si castiga pentru a treia oara consecutiv Turneul Campioanelor", a scris agentia France Presse. "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe romanca Simona Halep in finala, luandu-si revansa in fata celei care i-a administrat miercuri cea mai severa infrangere de dupa 1998", adauga AFP.

Wtatennis.com considera ca Williams a dominat-o pe Halep, la doua zile dupa ce a suferit "o infrangere devastatoare" in fata romancei. "Numarul 1 mondial a castigat Turneul Campioanelor pentru a cincea oara. (...) In plus, o orhidee a primit numele ei", mentioneaza site-ul WTA.

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor noteaza de asemenea ca Serena Williams s-a razbunat in finala dupa infrangerea suferita in grupe in fata Simonei Halep. "La patru zile dupa ce a trait una din cele mai severe infrangeri din cariera, Serena Williams s-a razbunat intr-un mod spectaculos, zdrobind-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, in finala Turneului Campioanelor", scrie wtafinals.com.

"Fulgerul nu a putut lovi de doua ori pentru Halep, care a invins-o pe Williams cu 6-0, 6-2 in urma cu cinci zile, in grupe", noteaza Sports Illustrated. "Imediat dupa infrangerea din grupa, Williams a spus ca abia asteapta revansa. Insa nu a realizat ca va avea sansa atat de curand si faptul ca Williams a ajuns in finala i s-a datorat in parte lui Halep: jucatoarea de 23 de ani i-a asigurat singura locul lui Williams in semifinale castigand un set vineri in fata Anei Ivanovici", adauga si.com.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminica, finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, dupa un meci care a durat o ora si noua minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.