Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a pierdut finala Turneului Campioanelor in fata Serenei Williams, ca a trait o saptamana minunata la Singapore.

Halep a declarat ca a trait o saptamana minunata la Singapore si a felicitat-o pe sportiva americana, afirmand despre ea ca este "cea mai buna".

"Multumesc pentru ca m-ati sustinut. A fost o saptamana minunata. Felicitari Serena! Esti cea mai buna si felicitari pentru ca ai incheiat iar anul pe pozitia 1 in lume. A fost un vis sa fiu aici. Multumesc echipei mele, parintilor, prietenilor mei si tuturor celor care m-au sustinut", a declarat Halep, potrivit MEDIAFAX.

Simona Halep a pierdut, duminica, finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, dupa un meci care a durat o ora si noua minute


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.