Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, sambata, meciul disputat impotriva reprezentativei similare a Ungariei.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82, scrie MEDIAFAX.

1-0: Sanmartean a trimis o pasa de 25 de metri spre Rat peste fundasul József Varga, fundasul roman a preluat, dupa care a centrat pe jos, Chipciu aflat la prima bara a lasat mingea sa treaca, iar Rusescu, venit din linia a doua, a reluat din direct de la zece metri in poarta lui Gabor Kiraly.

1-1: Dzsudzsak a transformat o lovitura libera de la 24 de metri in stanga lui Tatarusanu.

Dupa reusita lui Rusescu din prima repriza, partida a fost reluata cu o intarziere de cateva secunde din cauza zecilor de petarde aruncate de fanii de la Peluza Sud.

Atat Ungaria, in prima repriza, cat si Romania, in cea de-a doua, au avut cate un gol anulat, de fiecare data pentru ofsaid.

Romania: Tatarusanu - Chiriches, Goian (Gardos '5), D. Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Maxim (Stancu '84), Chipciu, Sanmartean (Tanase '66) - Rusescu. Antrenor: Victor Piturca

Ungaria: Kiraly - J. Varga, Juhasz, Korcsmar, Kadar - A. Elek, Stieber - Lovrencsics (Simon '63), Gera (Tozser '77), Dzsudzsak - Szalai. Andtenor: Pal Dardai.

Cartonase galbene: Hoban '18, Gardos '32, Grigore '80, Chipciu '90, Rat '90+2 / Gera '26, Varga '51, Juhasz '69, Kiraly '86, Korcsmar '90+1, Tozser '90+2

Partida a fost arbitrata de o brigada din Scotia avandu-l la centru pe William Collum, ajutat la cele doua linii de William Conquer si Graham Chambers. Asistenti suplimentari au fost John Beaton si Brian Colvin, in timp ce rezerva a fost Francis Connor.

Observatorii partidei au fost Manuel Lopez Fernandez (Spania) si Barry Bright (Anglia).

In repriza a doua, fanii de la Peluza Nord a afisat bannerul "Din ecuatia FRF nu poate lipsi bisnita cu bilete"

La meci au asistat aproximativ 48.000 de spectatori, intre care si circa 2.000 de suporteri unguri.

Citeste si:
Victorie pentru premierul Viktor Orban. UE va debloca o finanţare...
Victorie pentru premierul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.