Jucatorul formatiei Concordia, brazilianul Wellington Carlos da Silva, s-a impacat, miercuri, cu fanul rapidist, Constantin Nicusor Iacob, care a aruncat o coaja de banana in directia sa la meciul din 3 octombrie, au declarat surse din cadrul gruparii giulesti.

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist facut la partida Concordia - Rapid, transmitandu-i ca din acest moment este cel mai mare fan al lui. "Recunosc ca am gresit si imi pare rau. Iti cer scuze si te astept pe Giulesti la meciul din retur, voi fi cel mai mare fan al tau", i-a spus Iacob jucatorului, potrivit MEDIAFAX.

De partea cealalta, Wellington i-a acceptat scuzele si a afirmat ca acel incident il considera incheiat. El i-a promis fanului rapidist un tricou inscriptionat cu numele sau si cu autograf. La finalul intalnirii, cei doi s-au imbratisat si s-au fotografiat impreuna. Conform surselor citate, Wellington si fanul vor participa la o conferinta de presa comuna la sfarsitul acestei saptamani.

La finalul partidei Concordia Chiajna - Rapid (scor 0-0), disputata la 3 octombrie in cadrul etapei a X-a a Ligii I, suporterul rapidist Constantin Nicusor Iacob a aruncat o coaja de banana in directia atacantului Concordiei Chiajna, Wellington Carlos da Silva. Acesta a luat coaja de banana si i-a inmanat-o observatorului intalnirii. Wellington a informat arbitrul si in timpul meciului ca fanii rapidisti au avut scandari cu tenta rasista la adresa sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.