Jean Todt, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, a declarat postului RTL ca starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher se imbunatateste si ca in scurt timp septuplul campion mondial ar putea duce o viata aproape normala.

Todt si Schumacher sunt prieteni de pe vrema cand cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat ca seful FIA l-a vizitat pe Schumacher la resedinta acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o saptamana inaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminica.

"Putem spera ca Schumacher va duce o viata relativ normala in scurt timp. Ce putem spune este ca probabil nu va mai conduce niciodata o masina de Formula 1. El lupta. Conditia lui se imbunatateste, ceea ce este foarte important, asa cum este si faptul ca e acasa cu familia", a declarat Todt, potrivit MEDIAFAX.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat si mutat la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.