Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a retras si din proba de simplu de la China Open, dupa ce a renuntat la dublu, din cauza accidentarii suferite la coapsa stanga, informeaza WTA pe contul de Twitter.

Halep a jucat, joi, un meci de simplu de peste doua ore si jumatate, pe care l-a castigat in trei seturi, 7-6 (4), 5-7, 7-6 (1), in fata jucatoarei germane Andrea Petkovici, calificandu-se astfel in sferturile de finala ale China Open, scrie MEDIAFAX.

Jucatoarea romana a acuzat dureri la spate si la coapsa si a dus cu greu intalnirea la bun sfarsit. Problemele ei medicale au aparut la partida anterioara, cu sportiva chineza Lin Zhu, din turul 2 al turneului de la Beijing. In sferturi, Halep ar fi trebuit sa joace, vineri, cu Ana Ivanovici, din Serbia, locul 9 WTA si cap de serie numarul 9, care accede in semifinale in urma retragerii romancei.

Tot joi, Simona Halep a renuntat sa evolueze, alaturi de Raluca Olaru, in meciul de dublu pe care perechea romana ar fi urmat sa-l dispute cu echipa spaniola Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 7, in turul doi al turneului de la Beijing. Partida a fost programata initial miercuri, dar amanata o zi din cauza ploii.

Simona Halep poate cobori de pe locul 2 pana pe locul 4 in clasamentul WTA, in functie de rezultatele pe care le vor obtine Maria Sarapova, acum pe locul 4 WTA si Petra Kvitova, locul 3 WTA. Cele doua sportive sunt calificate in sferturi la Beijing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.