Simona Halep va juca in compania sportivei din Cehia, Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, in primul tur al Beijing Open.

Halep si adversara ei in varsta de 28 de ani au mai disputat un meci in circuitul WTA, in 2010, in calificarile turneului de la Paris, cand jucatoarea ceha s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4, informeaza MEDIAFAX.

Daca va castiga primul meci la Beijing, Halep va juca in mansa urmatoare cu invingatoarea din partida dintre rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA, si Lin Zhu, locul 168 WTA, beneficiara a unui wild card. Jucatoarea romana le are pe partea ei de tablou pe rusoaica Maria Sarapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, cu care se poate intalni in semifinale, pe germanca Angelique Kerber, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7 (semifinale), pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8 (sferturi) si pe sportiva sarba Ana Ivanovici, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9 (sferturi).

Participa la dublu alaturi de Raluca Olaru

Desi nu este o specialista a probei de dublu, Halep a decis sa evolueze la Beijing alaturi de Raluca Olaru, ele primind un wild card din partea organizatorilor. La inceputul acestui an acest an, Simona Halep a jucat doua partide de dublu, la Australian Open, cu Alexandra Cadantu alaturi, si la Sydney, tot cu Olaru, dar le-a pierdut pe amandoua. In China, Halep si Olaru vor evolua impotriva cuplului Oksana Kalasnikova/Klara Koukalova (Georgia/Cehia).

La turneul de la Beijing mai participa si Monica Niculescu, locul 49WTA, care a acces, vineri, in turul doi al calificarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.