Judecatoarea Thokozile Masipa a anuntat, vineri, la Pretoria, ca sportivul sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp in data de 14 februarie 2013, este vinovat de omor din culpa.

Dupa citirea concluziilor sale in cazul Pistorius, Masipa i-a cerut campionului paralimpic sa se ridice in picioare si anuntat deciziile in privinta celor patru capete de acuzare. Pistorius a fost gasit nevinovat de crima cu premeditare, dar vinovat de omor din culpa, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Oscar Pistorius a fost gasit nevinovat in privinta acuzatiei conform careia a tras cu arma prin trapa unei masini si in privinta celei legate de posesia ilegala de munitie. Sportivul este insa vinovat pentru ca a tras cu arma intr-un restaurant.

Oscar Pistorius, in varsta de 27 de ani, a impuscat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relatie de trei luni. Procesul de la Pretoria a durat sase luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.