Fostul sportiv Oscar Pistorius a fost gasit de judecatoria sud-africana nevinovat in cazul uciderii modelului Reeva Steenkamp in 2013.

Pistorius nu este vinovat de crima, el poate fi condamnat pentru omor din culpa

Judecatoarea Thokozile Masipa s-a pronuntat joi in privinta a trei din variantele de verdict in cazul lui Oscar Pistorius, concluzia fiind ca sportivul nu este vinovat de crima cu premeditare sau crima si ca nu sunt dovezi pentru achitare, astfel ca singura varianta ramane cea a omorului din culpa. Conform cnn.com, citati de MEDIAFAX, daca Pistorius va fi gasit vinovat de omor din culpa, "sentinta sa este la discretia judecatoarei Masipa".

"Judecatoarea Masipa a parcurs trei din cele patru optiuni de verdict legate de acuzatia de crima. Ea a spus ca Pistorius nu este vinova
t de crima cu premeditare sau crima si ca nu sunt dovezi pentru achitare. Asta inseamna ca ultima optiune ramasa este cea a omorului din culpa", noteaza cnn.com.

Acuzarea nu a dovedit ca Pistorius este vinovat de crima cu premeditare

Judecatoarea Thokozile Masipa a precizat, joi, ca acuzarea nu a dovedit, pe parcursul procesului de la Pretoria, ca atletul Oscar Pistorius este vinovat de crima cu premeditare. "Acuzarea nu a dovedit ca Pistorius este vinovat de crima cu premeditare", a spus Masip.

Oscar Pistorius, in varsta de 27 de ani, a impuscat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relatie de trei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.