Andrei Pavel, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, a vorbit despre meciul pe care reprezentativa noastra il va disputa contra Suediei.
"Fiecare meci de Cupa Davis este dificil. Nu conteaza cine este favorita si cine nu. Ne avantajeaza ca ii avem pe cei mai buni jucatori din Romania alaturi, ca jucam acasa si speram sa aducem cele trei puncte necesare pentru a castiga acest meci. Obiectivul este sa castigam meciul. Ar fi frumos sa o facem dupa primele doua zile. Trebuie sa castigam acest meci si vom da tot ce se poate. Suedia a avut multi jucatori pe locul 1 in clasamentul mondial si a castigat de sapte ori Cupa Davis. Ei vin cu un jucator de 18 ani (n.r. - Elias Ymer), au o echipa noua si vor veni foarte relaxati, iar asta ii face periculosi", a spus Pavel, citat de MEDIAFAX.

Andrei Pavel a afirmat ca in cazul in care Romania va castiga partida cu Suedia ii va provoca pe jucatori si pe presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, sa ia parte la Ice Bucket Challenge. "Daca vom castiga acest meci, ii provoc pe jucatori si pe domnul presedinte Cosac la galeata cu gheata", a spus Pavel.

Halep este alaturi de echipa

Andrei Pavel a mentionat ca jucatoarea Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, a anuntat ca va asista la meciurile care vor avea loc in week-end la Arenele BNR.

Intalnirea dintre Romania si Suedia va avea loc in perioada 12-14 septembrie 2014, pe Arena Centrala din cadrul complexului Arenele BNR din Bucuresti. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu sunt programate vineri, 12 septembrie, meciul de dublu se va juca sambata, 13 septembrie, iar duminica, 14 septembrie, se vor disputa celelalte doua meciuri de simplu.

Echipa care va castiga intalnirea va ramane in Grupa I, Zona Euro/Africana, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru mentinerea in Grupa I cu Letonia sau Austria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.