Steaua Bucuresti va juca meciul cu Aalborg, din Ligii Europa si sa achite o penalitate de 64.500 de euro, pentru incidentele de la meciul retur cu Ludogoret.


"Steaua va juca urmatorul meci de pe teren propriu din cupele europene cu portile inchise si a fost amendata cu 50.000 de euro pentru comportamentul rasist al suporterilor, cu 10.000 de euro pentru aprinderea si aruncarea unor petarde si cu 4.500 de euro pentru comportamentul necorespunzator al echipei (n.r. - cinci cartonase galbene)", este decizia Comisiei de Control, Etica si Disciplina a forului continental, luata dupa problemele semnalate la partida 27 august, disputata in Bulgaria, in urma careia Steaua a pierdut play-off-ul si a ajuns in Liga Europa.

UEFA a mai hotarat ca Ludogoret Razgrad sa joace urmatorul meci de pe teren propriu din cupele europene cu un sector al stadionului inchis. Clubul bulgar a fost amendat cu 6.000 de euro pentru comportamentul necorespunzator al jucatorilor (n.r. - cinci cartonase galbene si unul rosu), cu 5.000 de euro pentru lacune in organizare si cu 5.000 de euro pentru invadarea terenului.

Echipa Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, la 27 august, dupa executarea loviturile de departajare, scor 5-6, in poarta formatiei bulgare Ludogoret Razgrad aparand fostul fundas dinamovist Cosmin Moti, care a parat doua penaltiuri si a inscris un gol de la 11 metri. Dupa 120 de minute scorul a fost 1-0 pentru Ludogoret, acelasi rezultat fiind inregistrat si in meicul tur, de la Bucuresti.

Steaua Bucuresti va evolua in Liga Europa, avand programat primul meci din grupa J in data de 18 septembrie, pe teren propriu, cu echipa daneza Aalborg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.