Fostul international columbian, Carlos Valderrama, va juca intr-un film de comedie ce va fi lansat in curand la Bogota.


Titlul acestei coproductii argentiniano-columbiene, "Por un puñado de pelos" ("Pentru un pumn de par"), ce va fi lansata pe 18 septembrie, evoca renumita coafura blonda si creata a fostului capitan al echipei nationale de fotbal a Columbiei. Carlos Valderrama interpreteaza in aceasta comedie rolul primarului dintr-un sat in care, potrivit legendei, un izvor pe cat de natural, pe atat de misterios, are multe efecte benefice, inclusiv cresterea parului "intr-o maniera magica si abundenta".

Vedeta adulata in tara natala, Carlos Valderrama, supranumit "El Pibe" ("Pustiul"), a ramas foarte activ si dupa retragerea din activitatea sportiva, in timpul careia a condus cu succes nationala Columbiei la Cupele Mondiale din Italia (1990), Statele Unite (1994) si Franta (1998), informeaza MEDIAFAX.

Sponsor al mai multor scoli de fotbal, fostul fotbalist columbian a participat si la campanii impotriva cancerului, vopsindu-si pentru acea ocazie, fara sa ezite, celebra coafura blonda in culoarea roz. Carlos Valderrama a fost si pe punctul de a participa la alegerile parlamentare din 2013, insa s-a retras in ultimul moment din cursa electorala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.