Simona Halep ramane pe locul 2 WTA datorita eliminarii jucatoarea din Canada, Eugenie Bouchard, in optimile de finala ale US Open.
Dupa eliminare Simonei Halep in turul trei la US Open, pozitia sa era amenintata de trei sportive, Petra Kvitova (Cehia), Maria Sarapova (Rusia) si Eugenie Bouchard (Canada). Kvitova, locul 4 WTA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, de Aleksandra Krunici (Serbia), iar Sarapova, locul 6 WTA, a fost intrecuta, duminica, in optimile de finala, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki.

Kvitova, eliminata si ea

Bouchard, locul 8 WTA, a fost invinsa, luni, in optimile de finala, cu scorul de 7-6 (2), 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 17. Makarova o va intalni, in sferturile de finala, pe Victoria Azarenka (Belarus), a 16-a favorita a competitiei, care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4 pe Aleksandra Krunici (Serbia).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.